Οι συνεργάτες του φροντιστηρίου
«Θετικό Μπαλωμένος»

Γνωρίστε τους εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες του φροντιστηρίου μας.

Οι καθηγητές μας

Στο φροντιστήριο «Θετικό Μπαλωμένος» το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από καταξιωμένους και άρτια καταρτισμένους καθηγητές.

Βασίλης Μπαλωμένος

Βασίλης Μπαλωμένος

Διεύθυνση Σπουδών και υπεύθυνος Φυσικής

Σπούδασε με υποτροφία στο Τμήμα φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 1985, ως ιδιοκτήτης και βασικός διδάσκων φυσικής του φροντιστηρίου «Θετικό Μπαλωμένος» συνέβαλε στην εισαγωγή χιλιάδων παιδιών της πόλης των Ιωαννίνων στην ανώτατη εκπαίδευση. Εκτός από τη μεγάλη διδακτική εμπειρία του, διαθέτει και πλούσια συγγραφική δράση βιβλίων φυσικής σε συνεργασία με αθηναϊκούς εκδοτικούς οίκους. Είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Κώστας Χασάνης

Κώστας Χασάνης

Μαθηματικά

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1978 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Διδάσκει σε φροντιστήρια από το 2002.
Δημήτρης Παπαγεωργίου

Δημήτρης Παπαγεωργίου

Χημεία

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1969 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Διαθέτει πλούσια διδακτική εμπειρία, δεδομένου ότι διδάσκει σε φροντιστήρια από το 1998. Είναι πατέρας δυο παιδιών.
Γιώργος Ρώσος

Γιώργος Ρώσος

Φυσική και υπεύθυνος πανεπιστημιακών μαθημάτων

Γεννήθηκε στο Χολαργό το 1982. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αριστούχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Χημική, Περιβαλλοντική και Υπολογιστική Τεχνολογία – Προσομοίωση” του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και υπ. Διδάκτωρ του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στον Τομέα της Ιατρικής Φυσικής. Διδάσκει σε φροντιστήρια Β/θμιας και Γ/θμιας Εκπαίδευσης από το 2010. Είναι έγγαμος.
Ιωάννα Λένη

Ιωάννα Λένη

Έκθεση και υπεύθυνη προσανατολισμού θεωρητικών σπουδών

Γεννήθηκε στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας το 1972 και είναι απόφοιτη του Τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Διδάσκει σε φροντιστήρια από το 1999. Είναι μητέρα δυο παιδιών.
Νικολέτα Κωστοπούλου

Νικολέτα Κωστοπούλου

Βιολογία

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1983. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και αριστούχος Διδάκτωρ του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο εργαστήριο Βιοχημείας. Διδάσκει σε φροντιστήρια από το 2007, ενώ παράλληλα από το 2015 εργάζεται ως Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια στο Τμήμα Βιοϊατρικής Έρευνας του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας και εκπονεί Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο ΕΑΠ, με τίτλο: ‘’Μεταπτυχιακή Ειδίκευση των Καθηγητών των Φυσικών Επιστημών’’.
Δημοσθένης Οικονόμου

Δημοσθένης Οικονόμου

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1983 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Διδάσκει σε φροντιστήρια από το 2010.
Δημήτρης Βραχάς

Δημήτρης Βραχάς

Πληροφορική

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1983 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Διδάσκει σε φροντιστήρια από το 2006. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.
32

Λίγα λόγια για την ομάδα μας…

Η διδακτική μας ομάδα συνδυάζει τη γνώση και την πείρα γνωστών καθηγητών με πολυετή και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, με τις σύγχρονες διδακτικές πρακτικές, την καινοτομία και την ενθουσιώδη διάθεση της νεότερης γενιάς.

Κάθε καθηγητής είναι πιστοποιημένος, αυστηρά εξειδικευμένος και αξιολογημένος και διδάσκει το γνωστικό αντικείμενο στο οποίο έχει ειδικευτεί και όχι «τα πάντα, εφ’ όλης της ύλης».

Η βασική ομάδα μας συμπληρώνεται από νέους εξειδικευμένους καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων, ανάλογα με τις διδακτικές ανάγκες του φροντιστηρίου.

Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην.

«Μέγας Αλέξανδρος, 356-323 π.Χ»

Η επιστήμη δεν μπορεί να λύσει το ύψιστο μυστήριο της φύσης. Και αυτό επειδή, σε τελευταία ανάλυση, εμείς οι ίδιοι είμαστε μέρος του μυστηρίου που προσπαθούμε να λύσουμε.

«Μαξ Πλανκ, 1858-1947, Γερμανός φυσικός»

Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με των άθροισμα των τετραγώνων των δύο καθέτων πλευρών.

«Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ»